Monday, July 5, 2010

Haideti sa o ajutam pe Georgiana sa implineasca 7 anisori!

Ajutati-ne sa ne facem auziti:
Join Georgiana's support group on Facebook!
Join Georgiana's cause on Facebook!

Incepand cu luna martie 2010 si pana in urma cu cateva zile, Georgiana a urmat tratamentul prescris de medicii de la Mediclin, Bonn, investigatiile RMN facute in Romania in luna martie dovedind ca tumoarea este stationara. Timp de trei luni, Georgiana a tolerat bine tratamentul citostatic prescris de medicii nemti la sfarsitul anului 2009.

In tot acest timp, s-a putut bucura de sarbatorile de Paste, de 1 Iunie si de fiecare zi in care i-a avut alaturi pe toti cei dragi! Totul mergea bine si nimic nu prevestea ceea ce avea sa urmeze.

In seara zilei de 27 iunie, simtindu-se foarte rau, parintii au adus-o la Spitalul Elias din Bucuresti. La RMN au descoperit ca tumoarea, stationara la ultimul RMN, s-a extins in mai multe locuri din creier.
Din pacate, nu se poate interveni chirurgical in acest moment. Zilele acestea fetita se afla sub tratament citostatic la Spitalul Fundeni, iar starea ei pare sa se agraveze pe zi ce trece. Intre timp se asteapta raspunsul medicilor din Germania cu privire la posibila reintoarcere la tratament in urma evaluarii ultimelor investigatii facute.

Parintii incearca sa gaseasca forta de a merge mai departe si de a isi sustine unicul copil sa supravietuiasca. Au nevoie inca o data si de ajutorul nostru financiar, deoarece o parte din medicamentele si materialele necesare trebuie cumparate din resurse proprii, iar veniturile familiei, deja epuizata financiar, sunt insuficiente pentru a face fata acestor costuri.

Orice ajutor conteaza pentru Georgiana care se lupta cu toata fiinta sa supravietuiasca cumplitei boli!

Puteti face donatii in conturile mentionate mai jos:
Raiffeisen Bank – Sucursala Buzau
RON: RO15 RZBR 0000 0600 1014 7293
EURO: RO31 RZBR 0000 0600 1014 7296
SWIFT: RZBRROBU
Titular: Dinu Cristian-Iulian (tatal)

Haideti sa o ajutam impreuna sa implineasca pe 25 iulie cei sapte anisori!

No comments:

Post a Comment